Wij zijn WOLFMUSIC. Wij maken muziekproducties voor commercials, film en video, soundtrack, theater, songwriting, leaders, soundlogo’s, tunes voor podcast, covers en sound-alikes.COMMERCIALS, FILM EN VIDEO

Doe als videobedrijf waar je goed in bent. Dat doen wij namelijk ook!

Wij nemen de volledige audioproductie van je filmproject uit handen van start tot finish. Van mixing en mastering tot extra’s als soundfx of instrumenten. Tegen scherpe tarieven. Of maak gebruik van onze unieke abonnementsservice die nu beschikbaar is vanaf €150,- per maand.

En misschien ben wel je op zoek naar een specifieke vibe, dan kun je ook even kijken bij soundalike.nl, onderdeel van Wolfmusic. 

Neem vandaag nog contact op met Wolfmusic en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om je videoprojecten naar een hoger niveau te tillen met meeslepende audio. Of ben je in de buurt? Kom dan gerust even langs voor een bak koffie.


ONLINE MIXING EN MASTERING

Goede spullen en randapparatuur zijn natuurlijk belangrijk maar in onze visie gaat het er toch vooral om wie de knoppen bediend. Muziek is persoonlijke creativiteit en verdient het daarom ook op die manier te worden benaderd.

Stuur je eigen songs als individuele tracks en laat het mixen en/ of masteren tot een professioneel eindproduct, klaar voor release voor een scherpe prijs!

 RECORDING – STUDIOPRODUCTIE

Naast het mixen en masteren kan je als zanger/ muzikant/ producer ook de studio boeken voor een opnamesessie voor je eigen songs. Laat ons je begeleiden bij het arrangeren en eventueel toevoegen van extra’s om jouw creatie te transformeren tot een professioneel eindproduct dat perfect aansluit bij jouw smaak.

Of wil je je eigen favoriete nummer inzingen, een ode aan je partner brengen? Misschien wel voor het zoveelste feest van je familie? Of gewoon voor jezelf omdat je het leuk vindt. € 50,- per uur. Maak een afspraak voor een sessie!