Ontdek Wolfmusic

Doe als video bedrijf waar je goed in bent – dat doen wij namelijk ook!

Wolfmusic ontzorgt jouw audioproces van begin tot eind.

Bij Wolfmusic nemen we de volledige audioproductie van je filmproject uit handen. Geen gedoe meer, maar professioneel verzorgde audio van start tot finish. Onze unieke abonnementsservice* is nu beschikbaar vanaf slechts € 150,- per maand!

Je kunt kiezen uit de volgende opties:

 

  • Voorwaarden: Het Basis abonnement is speciaal voor online films.
  • Meer opties, meer maatwerk. Wil je je muziektracks uitbreiden met vocalen of een specifiek instrument dat wij niet direct beschikbaar hebben? Geen Probleem! We bieden ook extra opties tegen scherpe tarieven, zodat we aan al jouw wensen kunnen voldoen. Voor (meerdere) commercials wordt icm een van onze abonnementen een aangepast tarief gehanteerd waarbij geen extra kosten voor buy-out wordt gerekend.
  • Voor alle abonnementen geldt een periode van een jaar en dient bij vooruitbetaling te worden voldaan. Betaling via factuur.

Neem vandaag nog contact op met Wolfmusic en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om je videoprojecten naar een hoger niveau te tillen met meeslepende audio

Niet alleen muziek voor video’s!

We hebben ook een opnamestudio voor particulieren, waar je terecht kunt voor zang, gitaar, karaoke en zelfs het opnemen van je eigen materiaal. 

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het componeren van tunes, jingles en bumpers op maat voor podcasts en commercials, of stand alone mixen van projecten. En ben je op zoek naar een specifieke vibe, dan kun je terecht bij soundalike.nl, onderdeel van Wolfmusic. 


 

Cd Productie 2021 – Zing mee met Nijntje, deel 2

Wie kent haar niet? Met veel plezier en trots heeft WM de productie mogen verzorgen voor 10 prachtige liedjes geschreven door Tom van Beers.


Muziek is beleving. Emotie. Het bepaalt en versterkt de sfeer die een filmmaker wil overbrengen en kan net dat verschil maken wat met woord en beeld alleen niet lukt. 

Commercials TV – Online


Soundalike & Behind the Scenes Philips commercial


Events & TV


Sounddesign


Vaak kost het zoeken naar de juiste tune in stockmuziek-sites veel tijd. Er is een snelle oplossing. De “Soundalike”. Dezelfde sfeer en style als het origineel maar dan in een nieuwe compositie.

Soundalike Reel


Met veel plezier heb ik gewerkt aan de muziek, sounddesign en nabewerking voor dit filmproject over het ontstaan van Deventer.
Gemaakt voor de tentoonstelling Deventer, stad van de IJssel, “Stromen door de tijd” voor Museum De Waag iov De Mannen Zonder Pak.
Te zien van 23.06.17 tot 07.01.18.

Deventer Museum

http://www.wolfmusic.nl/wm/wp-content/uploads/2017/07/DEVENTER-POSTER.jpeg

Showreel